با غذاهای آفریقای جنوبی آشنا شوید. اصالت فرهنگ این کشور زیبای آفریقایی را از دریچه ی خوراکی هایش مزه مزه کنید.غذایی کاملا محلی که در بین معروف ترین هایش، بالاخره غذایی پیدا می کنید که متاثر از فرهنگ ملت هایی چون فرانسه، مالزی و هلندی را مزه کنید. کشور آفریقای جنوبی، امروزه جز کشورهایی است که در زمینه ی جذب گردشگر بسیار موفق عمل کرده و از هر گوشه ای از جهان برای دیدن این کشور به آن سفر می کنند. در ادامه با آوای اروند همراه باشید تا به اتفاق هم یک تور شکم گردی با ۱۲ غذای آفریقای جنوبی داشته باشیم.
یکی از غذاهای کاستاردی آفریقای جنوبی، خوراک گوشت گاو بوبوتی است. این غذای خوشمزه، از جمله غذاهای اصیل آفریقای جنوبی است که با ادویه ی برگ های معطر پخته می شود. مواد اصلی این غذا، گوشت چرخ شده، میوه و ادویه است. برای تهیه ی این غذاشما باید گوشت بره و گوساله چرخ کرده و مخلوط، کره، سیر و پیاز، زردچوبه، کاری، نان سوخاری، شیر،آب لیمو، فلفل سیاه، برگه زرد آلو، سیب، انگور و بادام احتیاج دارید.
حریره ی ذرتی که برای غلیظ کردن سس های باربیکیو و یا درست کردن نان های سنتی استفاده می شود را مردم اصیل آفریقای جنوبی، پپ می نامیند. پپ یکی از غذاهای بسیار مهم در این کشور است و در واقع به عنوان یکی از غذاهای مهم سبد غذایی مردم آفریقای جنوبی به حساب می آید. پپ همانطور که گفتیم پوره ی ذرت است و درست کردنش دستور العمل خاصی ندارد.
بوئروروس، سوسیس های دست ساز خانگی هستند که با کیفیت بالا درست می شوند و بسیار خوشمزه هستند و معمولا بسیار بلند و پیچ در پیچ هستند. از این سوسیس نوع گیاهی هم وجود دارد اما در اکثر باربیکیو های کشور آفریقای جنوبی مخصوصا باربیکیو های محلی، محتویات این سوسیس ها را معمولا مقدار زیادی گوشت تازه و نیم پز شده و ادویه تشکیل می دهد. این غذای بسیار لذیذ مخصوص همانطور که گفته شد مخصوص باربیکیو های آفریقایی است و شما می توانید در سفرتان به این کشور آن را به صورت تازه و داغ داغ میل کنید.
آپریکوت در مقام یک غذای کامل نیست بلکه یک نوع مکمل غذایی در حکم ترشی در کنار غذاهای آفریقایی است که معمولا در اکثر وعده های غذایی مردم آفریقای جنوبی وجود دارد. این ترشی با برگه های زردآلو تهیه می شود و همانطور که گفیته شد در کنار بسیاری از غذاهای آفریقایی سرو می شود اما در کنار بوبوتی و پنیر، ترکیب طعم فوق العاده ای میکند. شما با خرید بلیط هواپیما و رزرو هتل خود از الی گشت می توانید به این کشور زیبا سفر کیند و ضمن لذت بردن از جاذبه های این کشور، از غذاهای فوق العائه ی آن نیز بچشید.
از میراث مهاجران هلندی برای غذاها و دسرهای کشور آفریقای جنوبی شاید سرآمد ترینشان پودینگ مالوا باشد. این دسر بافتی بسیار نرم و چسبناک دارد و خامه ی آن از ترکیب شیر، شکر، سفیده ی تخم مرغ زده شده و مربای زردآلو است. این دسر حتما باید به صورت تازه سرو شود و در کنارش می توانید از کیک هویج و کیک کاکائویی استفاده کنید. پیشنهاد می کنیم در سفرتان به آفرقای جنوبی حتما این دسر بسیار لذیذ را امتحان کنید چون در هیچ کجای دیگر طعم واقعی آن را نخواهید چشید!
یکی از غذاهای معروف آفریقای جنوبی که ادویه ی مهم و اصلی آن ادویه ی کاری است، خوراک مرغی است که به نام خوراک مرغ و کاری دوربان شناخته می شود. برای درست کردن این غذا شما به فیله ی مرغ تازه، ادویه کاری، شیر، آرد سفید، تخم مرغ و نمک و فلفل نیاز دارید. این خورش خوش طعم را در کنار برنج و نان ذرت می توانید میل کنید.
از جمله غذاهای ملی و و مهم کشور آفریقای جنوبی، خوراک بسیار لذیذ پوتجیکو است. شاید داستان پیدایش این غذا برای شما جالب باشد. در واقع این غذای بسیار خوشمزه و کامل توسط مهاجرانی درست شد که تا پیدا کردن مکانی معین برای زندگی، همواره در سفر وجا به جایی بوده اند. شاید این غذا هدیه ای از پدران مردم اصیل آفریقای جنوبی باشد زیرا تمامی ریشه های پیدایش این غذا را می توان در سنت های آفریکانر ها پیدا کرد.